DE MENSEN VAN BOMPeC

VorigeVolgende

Hallo ik ben Bardo,

directeur van BOMPeC NED. en autodidact. Ik ben geboren op 28 oktober 1965. Ik ben een laatbloeier in onderwijsland. Via een internationale muziekcarrière en het Chinese nationale circus ben ik uiteindelijk terechtgekomen op een cluster 4 school in Helmond. Dit was mijn toekomst.

Als leraar metaal begonnen, ben ik inmiddels ook Rots en Water Advanced trainer en geef ik binnen mijn eigen bedrijf leiding aan diverse gastdocenten die allemaal vanuit hun eigen specifieke gebied een bijdrage leveren aan het BOMPeC programma. Door de bundeling van krachten is BOMPeC uitgegroeid tot een gerespecteerd instituut voor scholingen en cursussen.

Ik werk zelf nog direct met kinderen en zal dat ook blijven doen om de verbinding met hen niet te verliezen. Mijn aikido achtergrond en jarenlange ervaring hebben geleid tot het schrijven van het BOMPeC programma. Dit was zonder de hulp van alle specialisten om mij heen natuurlijk nooit gelukt.

Daarom is het programma inhoudelijk onderbouwd, dynamisch, praktisch toepasbaar en van en voor ons allemaal. Dat we niet meer alleen in het speciaal onderwijs worden ingezet is voor ons geen verassing, elke school en instelling heeft te maken met grensoverschrijdend gedrag. Problemen en conflicten zijn voor ons dan ook een vaardigheid die moet worden geleerd. En is school niet de laatste mogelijkheid om deze levensvaardigheid te ontwikkelen voordat men de maatschappij in wordt gestuurd?

BOMPeC